All along the watchtower

Most komolyan, ülök a sok megabiten az emelés óta, és többnyire jó meg minden, de ilyenkor méginkább fel tud baszni a youtube. Régen simán elütöttem ott sok sok percet egyszerre, különböző videókat, klippeket, sorozat- és filmrészleteket nézve. Hát ez már nincs így, és nem azért mert lekerültek a jogsértés miatt. Egy két perces videóra várhatok reggelig (írom ezt a bejegyzést, és 30 másodpercet töltött be a videóból közben), azaz már nem élmény, mert többet várok rá mint amennyi a videó. Egy kis szar, 2 megás rossz minőségű flash videóra, majdnem ISDN sebesség...

De ilyen hogy a yummie komment és a filmbuzi komment rss (és a siteok is) elég lassan jönnek be most.

Hányszor lehet a Dylan féle verziót is meghalglatni az All along the Watchtower-ből? És hányszor néztem meg a BSG utolsó 4 percét? Sokszor, nagyon sokszor.

Hogy miért youtube még mindig? Egyszerűen sztem ott van a legtöbb videó, ránézésre. Az iFilm keresője szar, a Dailymotion azért elmegy, a Metacafé meg kicsit uncsi. A hazaiak meg vagy csajos videókkal vannak tele például a videobomb meg a pörkölt, legalábbis a kiemelésekben (bármit nézek oldalt csajok vannak, meg a végén is általában, a továbbajánlóban), vagy pedig a felületük nem az a fedezd fel érzés, példul a freevlog.

Na, lassan leér a videó (10 perc töltés után), megyek megnézem ezt a két percet. Ja és igen, tudom hogy nem mindegyik videókiszolgáló szerver lassú a youtube alatt, de átlag már mindegyiken max megnézési sebességben jönnek le a videók, az embeddeltek meg még lassabban szinte mindig.

süti beállítások módosítása