Itt a Zune, majdnem

Már jönnek a videók, az alábbin például a menüket mutatják be, meg a filmlejátszást meg ilyesmit. Úgy tűnik az MS is be akarja zárni a használóit (de meglepő), mint az apple az iPoddal. Tudod, csak 1 online boltot támogat az iPod, az MS nyilván a wma boltokat, de egyik online zeneboltban vásárolt sem megy a konkurencia termékén. Ez nekik a piacgazdaság. A legcoolabb szolgáltatás, azaz a wifin zenétmegosztás is ki van nyírva a drm-el, ami ez esetben azt jelenti, hogy akinek áttoltad az csak háromszor hallgathatja meg a számot.

Régen volt egy ilyen megosztó pda-ra asszem, hogy az utcán sétálva cserélhettél zenét a közeledben elhaladókkal, persze nem lett belőle semmi. Na mindegy, nézzük a videót a tovább mögött.Már jönnek a videók, az alábbin például a menüket mutatják be, meg a filmlejátszást meg ilyesmit. Úgy tűnik az MS is be akarja zárni a használóit (de meglepő), mint az apple az iPoddal. Tudod, csak 1 online boltot támogat az iPod, az MS nyilván a wma boltokat, de egyik online zeneboltban vásárolt sem megy a konkurencia termékén. Ez nekik a piacgazdaság. A legcoolabb szolgáltatás, azaz a wifin zenétmegosztás is ki van nyírva a drm-el, ami ez esetben azt jelenti, hogy akinek áttoltad az csak háromszor hallgathatja meg a számot.

Régen volt egy ilyen megosztó pda-ra asszem, hogy az utcán sétálva cserélhettél zenét a közeledben elhaladókkal, persze nem lett belőle semmi. Na mindegy, nézzük a videót.


süti beállítások módosítása