A porkolt sztorit nem is mondtam, vagyis fejeztem be

Nem tudom, egy hete talán írtam, hogy akkor kipróbálom őket is. Regeltem, feltöltöttem egy videót és azzal bocsátottak el, hogy átkonvertálják aztán jeleznek a felkerülésről. Nemzetközi piacra akarnak/törtek be lazán, ott így megy.

Amikor az első órában nem jött a levél akkor azt hittem, hogy kézzel írják be a mencodernek, de mivel most már sok napja nem jött, így azt hiszem nem fogadták el, vagy csak a feltöltés nem sikerült. Határozottan pozitív a végeremény. Nem.

Ehhez kapcsolódik esetleg, hogy a videa formja mekkora katasztrófa. És a videobombnál biztos én vagyok a béna, de már kételkedem benne, hogy bármikor fel tudok oda majd tölteni Flock-al (Firefox motor), akkor sem ha az egy szem videót amit sikerült azt is ezzel töltöttem fel. Tényleg a böngésző? Most megy szépen az upload sárga sávban a számolás, csak amikor 100% akkor hiába írom be a videó adatait, a tovább gomb csak nem akar kattintható lenni. De tényleg biztos én vagyok a béna vagy a gépem, hiszen csomó videó felkerül napról napra. Azért pár külföldire (ifilm, dailymotion) meg a freevlogra is simán megy a feltöltés közben. Szal nem tudom..Btw: kivételesen a blogtértől nyúltak? videobomb.hu vs videobomb.com. Vagy fordítva?

Elég a témából mi? Akkor most felrakok egy klippet zenebuzira.